In stock

Тротинетка За Трикове Globber Gs 540, Червено-Черна

249.90лв.

Червено-черената тротинетка GS 540 е лека, издръжлива и изработена от висококачествени материали.
Оборудванa е с по-широко кормило и по-малки, но по-маневрени колела. 
Покрива изцяло характеристиките за фрийстайл каране. 
Тротинетките за трикове и скачане от тази серия са здрави и по-леки, което ги превръща и в по-лесно управляеми от класическите такива.

Основни характеристики:

  • Плоска платформа от анодиран алуминий 6063 T5 с ъгъл от 83°. Тя е с три канала и две подсилващи релси, които осигуряват повече стабилност, и с размери: 110 x 480 мм
  • Колелата са с диаметър 100 мм. Направени са от висококачествен полиуретан (PU) 88A, монтирани на лагери 680ZZ ABEC 7 CHROME, гарантиращи по-дълъг живот на каране. Имат10 спици от анодиран алуминий, а размерът им осигурява стабилност при по-висока скорост на каране. Предното колело е с подсилена стоманена вилка.
  • Кормилото е от моноблок от стомана – това го прави по-тежко, но и по-здраво от алуминиевото. Размерите му са: Ø: 31.8 мм, височина: 580 мм, дължина: 500 мм. Има дълги TPR (термопластичен еластомер) ръкохватки – 125 мм, които не позволяват хлъзгане на ръцете при каране.
  • Задна карбонова спирачка – FLEX. Концепцията FLEX осигурява възвръщане на първоначалната форма на спирачката след всеки натиск, като основната разлика спрямо спирачка с пружина е, че спирачката FLEX ограничава вибрациите и самата гума на колелата се износва по-бавно.
  • В комплекта на тротинетка за трикове и скачане Globber са включени и 2 бр. пегове, осигуряващи стабилност върху рампата и лекота при усвояване на този вид движения.
  • Тротинетка за трикове Globber е с тегло от 3.74 кг.
  • Подходяща за възраст 8+ години.
Брой колела 2
Височина на ездача 125см до 190см
Възраст 8-11 години, 12-15 години
Максимално тегло на ездача 100кг
Материал на колелата Високо-еластични PU колела
Материал на платформата Алуминиева сплав
Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
Помага за Забавление
Регулируема НЕ
Сгъваема НЕ
Цвят Червен, Черен
Тегло 4.80 кг
Размери 66.0 × 51.0 × 12.5 см