In stock

Тротинетка За Трикове Globber Gs 540 – Черна/Тюркоаз

249.90лв.

Черно-тюркоазена тротинетка GS 540 е лека, издръжлива и изработена от висококачествени материали.
Оборудванa е с по-широко кормило и по-малки, но по-маневрени колела. 
Покрива изцяло характеристиките за фрийстайл каране. 
Тротинетките за трикове и скачане от тази серия са здрави и по-леки, което ги превръща и в по-лесно управляеми от класическите такива.

Основни характеристики:

  • Плоска платформа от анодиран алуминий 6063 T5 с ъгъл от 83°. Тя е с три канала и две подсилващи релси, които осигуряват повече стабилност, и с размери: 110 x 480 мм
  • Колелата са с диаметър 100 мм. Направени са от висококачествен полиуретан (PU) 88A, монтирани на лагери 680ZZ ABEC 7 CHROME, гарантиращи по-дълъг живот на каране. Имат10 спици от анодиран алуминий, а размерът им осигурява стабилност при по-висока скорост на каране. Предното колело е с подсилена стоманена вилка.
  • Кормилото е от моноблок от стомана – това го прави по-тежко, но и по-здраво от алуминиевото. Размерите му са: Ø: 31.8 мм, височина: 580 мм, дължина: 500 мм. Има дълги TPR (термопластичен еластомер) ръкохватки – 125 мм, които не позволяват хлъзгане на ръцете при каране.
  • Задна карбонова спирачка – FLEX. Концепцията FLEX осигурява възвръщане на първоначалната форма на спирачката след всеки натиск, като основната разлика спрямо спирачка с пружина е, че спирачката FLEX ограничава вибрациите и самата гума на колелата се износва по-бавно.
  • В комплекта на тротинетка за трикове и скачане Globber са включени и 2 бр. пегове, осигуряващи стабилност върху рампата и лекота при усвояване на този вид движения.
  • Тротинетка за трикове Globber е с тегло от 3.74 кг.
  • Подходяща за възраст 8+ години.
Брой колела 2
Височина на ездача 125см до 190см
Възраст 8-11 години, 12-15 години
Максимално тегло на ездача 100кг
Подходящи за подарък на Момчета
Помага за Забавление
Регулируема НЕ
Светещи колела НЕ
Сгъваема НЕ
Серия GS
Цвят Черен, Тюркоаз
Тегло 4.80 кг
Размери 66.0 × 51.0 × 12.5 см