ТАЙЛАНД, СИНГАПУР, КАМБОДЖА / о-в Пукет - Сингапур - Сием Реап - Ангкор Ват - Бангкок 30.10 - 11.11 2018

Направи Vip
Цена: 3500лв.

ТАЙЛАНД, СИНГАПУР, КАМБОДЖА
о-в Пукет - Сингапур - Сием Реап - Ангкор Ват - Бангкок

Потвърдени групи с водач от България !

Дати на провеждане: 30.10 - 11.11 2018 / 28.11 - 10.12.2018

цена: 1790 Евро

Тайланд е незабравимо място! Омагьосва пътешествениците с пъстрота, страхотен климат и екзотична мозайка от луксозни курорти, древни храмове, азиатска пренаселеност, гостоприемство... Усмивки, слънце, аромати. Фантастична храна, улични търговци, нощни пазари и добре известните тайландски масажи. "Златният град" Банкок е побрал в себе си цялото това разнообразие - тук са най-величествените будистки храмове и императорски дворци.

Сингапур е уникален град-държава, разположен в Югоизточна Азия. Обхваща територията на 63 острова, заемащи 710 км2 площ. Най-големите от тях са Сентоса, Пуалу Убин, Пуалу Теконг... Градът е събрал в себе
си историята и традициите на Изтока и блясъка на модерния Запад в един необясним, фантастичен баланс. Това е най-развитата държава на малайзийския полуостров. И има защо..

Камбоджа - кралство в югоизточна Азия, разположено в южната част на Индокитайския полуостров. Камбоджа граничи с Тайланд, Лаос, Виетнам и Сиамския залив. Прекрасна, екзотична и страна изпълнена с противоречия. Невероятни природни богатства, храмове и усмихнати хора....и варварско военно минало. Днес тази мистериозна страна открива пред туристите своите тайни. Любителите на Азия ги очакват необичайни будистки паметници, непроходими тропически гори, савани с рядка растителност.
Около половината от територията на страната е заета от горски масиви, като голяма част от тях са гъсти, влажни тропически гори. Горите играят важна роля в икономическия живот на страната.
В Камбоджа се намира Ангкор Ват. Храмов комплекс близо до Сием Реап, смятан за най-големия религиозен паметник в света. Първоначално основан в началото на XII век като индуистки храм, към края на века той постепенно е превърнат в будистки.
Комплекс от сгради, образец на високия класически стил на кхмерската архитектура. Ангкор Ват е символ на Камбоджа, както и една от грандиозните туристически атракции в света.

Остров Пукет, тропическият рай на Тайланд, удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропичeска растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Андаманово море. Най-големият тайландски остров ни кани да изживеем мечтите си ...

Програма:

Ден 1: София - Доха - Бангкок

Ден 2: Бангкок - о-в Пукет
Трансфер между двете летища и полет до най-големия и известен остров - Пукет.
Сред най-известните туристически зони на Пукет е Патонг Бийч - световно известният плаж. Там е съсредоточена голяма част от нощния живот и туристическите пазари на острова.
Икономиката на Пукет сега разчита на плантациите от каучуково дърво и на туризма. Островът предлага чудесни условия за гмуркане, плуване, кану. Пукет е домакин на около три милиона чуждестранни гости годишно, което го превръща в един от най-любимите световно известни курорти
в Азия. Това е най-богатата провинция на Тайланд след Бангкок. Великолепни пясъчни плажове, кристално, лазурно море, огромни варовикови скали и богат подводен свят, уникални национални паркове, тропически джунгли и екзотичен нощен живот - множество барове, ресторанти и нощни клубове. Пукет е всичко, за което сте мечтали! Разходка из града. Нощувка.

ДЕН 3: о-в ПУКЕТ
Закуска.
Плаж, почивка и разходки в екзотичната околност.
* По желание - посещение на Пукет таун

ДЕН 4: о-в ПУКЕТ
Закуска. Плаж, почивка, вечерна разходка ИЛИ
* По желание - целодневна екскурзия с обяд до няколко прекрасни острова с моторна лодка. Острова на маймуните, Острова-бар, заливът Мая. Плаж, шнорхелинг, обяд, коктейли на борда, както и, разбира се, остров Пи Пи, познат от филма "Плажът" с Леонардо ди Каприо. Съвсем на живо, съвсем истински. (08:00-17:00 ч.). Нощувка.

ДЕН 5: о-в ПУКЕТ
Закуска. Плаж, почивка, вечерна разходка ИЛИ
*По желание - целодневна екскурзия с моторна лодка до Джеймс Бонд Айлънд, Лава Айлънд и още няколко малки прекрасни места. Обиколка с канута, заобиколени от кристално чиста вода и фин пясък. (08.00 - 17.00 ч.).

*Вечерта, по желание - "Пукет Фантазия" /17.30 - 23.30 ч., вечеря - бюфет от цял свят/. В уникалния културен парк вижте екзотично представление в стил Лас Вегас, посветено на историята на Тайланд, което по интересен начин обединява тайски фолклор, магия, въздушен балет, акробатика, циркови номера с участието на повече от 30 слона, множество птици, биволи и пироефекти.
Нощувка.

Ден 6: Пукет - Сингапур
Закуска. Трансфер до летището и полет до Сингапур. Трансфер до хотела и настаняване.
Обиколка на чудесата на Сингапур. Хотел Marina Bay Sands, Статуята на Мерлиона (с глава на лъв и тяло на риба) - символ на Сингапур, Chinatown - великолепен китайски квартал в сърцето на града, "Малката Индия" - цветен, ухаещ и незабравим индийски квартал, препълнен с улични търговци, туристи и багри. Свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур, "The Gardens by the Bay". Нощувка.


ДЕН 7: СИНГАПУР
Закуска.
Целодневно посещение на остров Сентова - островът на забавленията. Уникално разнообразие от атракции - Universal Studio Park, Аквапарк, Градината на пеперудите, Музеят на восъчните фигури + километри плажове и невероятна тропическа растителност. Истински незабравимо! Вечерта - посещение на Ботаническата градина. Невероятна феерия от цветове и аромати. Вечеря.
Нощувка.

ДЕН 8: СИНГАПУР - КАМБОДЖА
Закуска. Трансфер до летището и полет до Сием Реап / Камбоджа /
Настаняване в хотела и разходка в града и нощните заведения в центалната част на града. Нощувка.

ДЕН 9: АНГКОР ВАТ
Закуска. Днес се отправяме на невероятно пътешествие във времето. Съвсем близо да града се намира Ангкор Ват. Изключителен храмов комплекс с площ от няколко десетки футбони игрища. Сякаш погълнат от джунглата, това е мечтата на всеки пътешественик.
Нощувка.

ДЕН 10: КАМБОДЖА - БАНГКОК
Закуска.
Пешеходна разходка из града (13.00 - 21.00 ч.).
Най-зашеметяващата гледка в цял Тайланд и едно от най-величествените чудеса на Азия са Храмът на изумрудения Буда и Кралският дворец. Храмът е построен в края на XVIII в. от Рама I, за да съхранява Изумрудения Буда (Пра Кео), най-святата статуя, която за тайландския народ е символ на могъществото, божествеността и просвещението на страната. Големият Дворец е сред най-красивите творения на Сиамския кралски двор. Бил е седалище на монарсите на Тайланд от средата на XVIII в. до 30-те години на XX в.
Перлата на Банкок и най-красив дворец в страната е разположен на площ от 945 000 м2 и обхваща над 100 сгради, в които е събрана 200-годишна история на дворцовия живот.
Пресичаме реката с моторна лодка и сме в подножието на храма Ват Арун, изобразен на повечето монети в Тайланд. Малък, но много красив и необичаен. Вечерна разходка и вечеря.
Нощувка.

ДЕН 11: БАНГКОК
Закуска.
Свободно време за разходки ИЛИ
*По желание - екскурзия до Плаващия пазар в Дамнеон Садуак и Пазара с влака (08.00 - 17.00 ч.).
Плаващият пазар се намира на 110 км от Бангкок и е изключително място за традиционно пазаруване от малки лодки, за обиколка по безкрайни канали... и за страхотни снимки.
Съвсем наблизо се намира друг световно известен пазар - Пазара с влака, както е познат. Всички сме гледали клипчетата как композицията буквално преминава през голям, оживен местен пазар. Интересно, забавно, необичайно. Завръщане в Бангкок. Вечерна разходка. Нощувка.

ДЕН 12: БАНГКОК
Закуска.
Днес ще се разходим из потайностите на Chinatown. Този пъстър и шумен квартал на Банкок има с какво да ни изненада. Гледки, вкусове, ухания... В ранен следобед с тук-тук такси продължаваме към Уат По (Храма на Полегналия Буда). Най-старият (XVI в.) и най-голям храмов комплекс в Банкок. Гигантски домакин там е дългият 46 м и висок 15 м позлатен Полегнал Буда - най-голям по рода си в цял Тайланд. Нощувка.

ДЕН 13: СОФИЯ / Ранен трансфер до летището и полет до София


ТОП ЦЕНА: 1790 евро / 3500 лева на човек в двойна стая

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет София - Доха - Банкок и Бангкок - Доха - София на авиокомпания Qatar Airways;
* Вътрешни полети:
• Банког-Пукет;
• Пукет - Сингапур;
• Сингапур - Сием Реап;
• Сием Реап - Бангкок
и право на 1 брой чекиран багаж до 20 кг + 1 брой ръчен багаж до 5 кг.
* Съдействие за получаване на тайландска виза;
- 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Бангкок;
- 4 нощувки със закуски в хотел 4* остров Пукет;
- 2 нощувки със закуски в хотел 4* в Сингапур;
- 2 нощувка със закуска 4* в Сием Реап /Камбоджа /;
Застраховка "Здравна помощ при пътуване в чужбина";
трансфери;
Водач

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Допълнителни екскурзии /по желание 180 евро за 3-те екскурзии /.
Виза за Тайланд - 30 евро
Виза за Камбоджа - 30 долара
Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка.
Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
входни такси за музеи и атракциони
неупоменати в програмата услуги

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

При наличие на промяна на летищните такси, цената ще бъде актуализирана
Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания.
Храната от уличните търговци е изключително вкусна и разнообразна. Разбира се, когато решите да опитате, купувайте от чисти и спретнати места.
Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща.
Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа
Добре е да се носят леки, удобни и светли дрехи и обувки.
Препоръчително е да имате слънцезащитни кремове и репеленти против насекоми
В хотела в Сингапур лично се заплаща градска такса /на място/
Цената е за определен брой пътуващи.

За повече информация и резервации:

Караджъ Турс - Велико Търново
ул. Васил Левски № 3 , ет. 1
Тел. 062 / 65 09 01
GSM: 0879 00 74 15 ; 0887 82 36 89
Е-майл: vtarnovo@karacitours.bg

за цялата страна iki.76@abv.bg 0887 82 36 89 Добавено на: 14.06.2018 Преглеждания: 34 Топ потребител (10223) Обяви от Albena Прати лично съобщение Добавяне в бележника
ТАЙЛАНД, СИНГАПУР, КАМБОДЖА / о-в Пукет - Сингапур - Сием Реап - Ангкор Ват - Бангкок 30.10 - 11.11 2018

ТАЙЛАНД, СИНГАПУР, КАМБОДЖА / о-в Пукет - Сингапур - Сием Реап - Ангкор Ват - Бангкок 30.10 - 11.11 2018

ТАЙЛАНД, СИНГАПУР, КАМБОДЖА о-в Пукет - Сингапур - Сием Реап - Ангкор Ват - Бангкок Потвърдени групи с водач от България ! Дати на провеждане: 30.10 - 11.11 2018 / 28.11 - 10.12.2018 цена: 1790 Евро Тайланд е незабрав...

 
3500 лв. Добавено на: 2018.06.14 Регион: Велико Търново
ТАЙЛАНД, СИНГАПУР, КАМБОДЖА / о-в Пукет - Сингапур - Сием Реап - Ангкор Ват - Бангкок 30.10 - 11.11 2018

ТАЙЛАНД, СИНГАПУР, КАМБОДЖА / о-в Пукет - Сингапур - Сием Реап - Ангкор Ват - Бангкок 30.10 - 11.11 2018

ТАЙЛАНД, СИНГАПУР, КАМБОДЖА о-в Пукет - Сингапур - Сием Реап - Ангкор Ват - Бангкок Потвърдени групи с водач от България ! Дати на провеждане: 30.10 - 11.11 2018 / 28.11 - 10.12.2018 цена: 1790 Евро Тайланд е неза...

 
3500 лв. Добавено на: 2018.06.14 Регион: за цялата страна
Екскурзия до Истанбул, Чорлу и Одрин от Ст.Загора  02.- .05.08.2018 / 2 нощувки - 120 лв.

Екскурзия до Истанбул, Чорлу и Одрин от Ст.Загора 02.- .05.08.2018 / 2 нощувки - 120 лв.

Шок уикенд до Истанбул, Чорлу и Одрин от Русе , Велико Търново, Габрово, Казанлък, Стара Загора, Симеоновград и Харманли - Автобусна екскурзия с 2 нощувки Екскурзията се провежда с автобус от Русе ( потегляне при мин. 10 човека...

 
120 лв. Добавено на: 2018.06.13 Регион: за цялата страна