Внос и продажба на всички породи кучета

Направи Vip
Цена: 10лв.

Внасяме по заявка ВСИЧКИ ПОРОДИ кучета директно от майките без да стоят по клетки и аквариуми от лицензирани развъдници в чужбина.Всички вносни кучета са минали ветеринарно медицински преглед,ваксинирани и обезпаразитени вътрешно и външно,с РОДОСЛОВИЕ,европаспорт и поставен микрочип.Родители с доказан произход и качества.Гаранция за здраве и чистопородност.

- КУЧЕТА ОТ Б-Г без родословие с контролиран произход,без да стоят по клетки и аквариуми идващи директно от майките.Всички кучета са вътрешно и външно обезпаразитени с поставени ваксини и здравен паспорт.

- Ние предлагаме лицензиран ХОТЕЛ за кучета в София с едни от най-добрите условия,над 10 вида храни (натурална и суха) .Отопляемо и неотопляемо крило по желание на клиента.

- ОБУЧЕНИЕ на кучета с гарантирани резултати,предлага две степени ПОСЛУШАНИЕ и ОХРАНА.Индивидуална подготовка и работа със всяко животно според породата и възрастта в присъствието на собственика.Осигурен пълнен пансион.

- ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА с едни от най-добрите специалисти.Всяко зкупено от нас куче минава задължително на контролен преглед през ветеринарната клиника.

- При нас може да се консултирате безплатно относно избор на порода,

София netidogs@mail.bg 0878529834 Добавено на: 25.06.2011 Преглеждания: 284 () Добавяне в бележника
АНГЛИЙСКИ БУЛДОЦИ клубни,шоу клас, мъжки и женски с родословие!

АНГЛИЙСКИ БУЛДОЦИ клубни,шоу клас, мъжки и женски с родословие!

"Нетидогс" продава клубни бебета АНГЛИЙСКИ БУЛДОЦИ - ШОУ КЛАС от родители шампиони! Внос,европаспорт,микрочип и родословие! Отлични екстериорни характеристики!!! Обезпаразитени вътрешно и външно, ваксинирани,с здравен сертификат ...

 
Добавено на: 2011.09.24 Регион: София
чихуаахуа мъжко и женско

чихуаахуа мъжко и женско

Нетидогс продава уникални чихуахуа мъжко цвят крем и женско бяло. Кученцата са на почти три месеца с европаспорт, микрочип, здравен сертификат, тегло-450 и 500 гр. За сериозна информация тел. - 0878776045 / 0878529834 / 029310190...

 
Добавено на: 2011.08.18 Регион: София
Санбернари,нюфаундленд,ландзeeр,мастифи

Санбернари,нюфаундленд,ландзeeр,мастифи

Санбернари,нюфаундленд,ландзeeр,мастифи....

 
Добавено на: 2011.05.05 Регион: за цялата страна