Агент за внос на стоки от Китай на едро

Направи Vip

Можем да доставим всичко за вашия бизнес! Доверете ни се! Предлагаме Ви ниски комисионни, професионален екип от специалисти, и интелигентни решения, които да развият бизнеса ви.
Ако искате да внасяте стоки директно от Китай и на ниски цени, можете да се доверите на нас. Ние сме едни от най-добрите китайски посредници в тази сфера. Ще ви помогнем да намерите подходящи за вас фабрики, доставчици и логистика с най-конкурентни цени, като минимизираме изцяло риска ви.
Ние от Трендисток сме дългогодишен доверен партньор на български и чуждестранни фирми както за износа на китайски стоки, така и във вноса на чуждестранни стоки в Китай. Разполагаме с два офиса - в гр. Yiwu и в гр. Пловдив.
В повечето случаи вноса на Китайски стоки е дълъг и изпълнен с множество премеждия процес. Независимо дали сте малък, среден или голям бизнес, проблемите с които ще се сблъскате са най-разнообразни, вариращи от лошо качество на поръчани продукти, скъпи транспортни разходи, рискови транзакции по чужди сметки и много други.
Ще намерим подходящите фабрики и желаните от вас продукти на изгодни цени, така че да сте по-печеливши и успешни в ролята си на директен вносител. Услугите ни включват цялостни и частични решения съобразени изцяло с вашите нужди и интереси. Ние от Агенция Трендисток не само ще намерим желаната от вас стока, но ще я доставим до наш склад в град ИУ(най-известният международен пазар на едро за малки стоки в света), ще проверим качеството й, ще я изнесем и транспортираме, внесем и доставим до вашата врата или склад. Използвайки услугите ни ще спестите така ценното време и пари и ще избегнете доста пречки при вноса на стоки, особено ако сте нови вносители.
Повече за това може да прочетете тук:
https://trendystock.agency/china-sourcing-agent

Ето и етапите, по които работим, за да доставим и внесем стоката ви:
Първото и основно е да ни предоставите информация за вида продукти и техните спецификации, а ние да намерим най-конкурентните цени на едро по зададените количества. Закупуваме продуктите ви, доставяме ги до наш склад в град ИУ, който е 2500м2, и има денонощно видеонаблюдение. След това задължително проверяваме качеството на стоката, и ако има несъответствия, ще бъде върната и заменена. Освен склад в град ИУ, разполагаме и с такъв в град Пловдив, като временно можем да приемем и складираме стоката ви, до момента на изпращането й до ваш адрес.

След което, следва транспортиране до пристанище и митническо освобождаване(имайте предвид, че в услугите ни също влиза и подготвянето на цялостната митническа документация, за да може стоката да бъде освободена от митница и изпратена към вас.) По ваше желание доставяме стоката на посочена от вас дестинация с помощта на морско карго, авио карго, експресен куриер или железопътен транспорт.
Ето и какъв вид транспорт предлагаме на нашите клиенти- по вода с цял контейнер(35-45 дни), по вода с групаж (35-45дни), по въздух с авио карго (7-10 дни), по въздух с експресен куриер(5-7-дни), железопътен транспорт с цял контейнер(14-25 дни) и железопътен транспорт групаж (20-25 дни). Дните за доставка зависят от това, какъв вид транспорт сте избрали за вноса на стоката си.
Доверете се на Агенция Trendystock - надеждно и професионално посредничество, което ще ви помогне да развиете бизнеса си изцяло! Свържете се с нас още сега на телефон или посетете сайта ни https://trendystock.agency/ и станете част от доволните ни клиенти.

Пловдив trendystock.bg@gmail.com 0887519304 Добавено на: 18.02.2022 Преглеждания: 97 Сребърен потребител (12) Обяви от Божилов Прати лично съобщение Добавяне в бележника
Annonssida Marknadstorg

Annonssida Marknadstorg

Marknadstorg.se är en av Sveriges bästa annonssida och här kan dina annonser nå till en bred publik. Med en snygg design, bra funktioner och fantastisk support så kan du köpa eller sälja dina saker riktigt snabbt, effektivt och en...

 
10 лв. Добавено на: 2022.02.14 Регион: София
Проблемни комини - отпушване отзоваване до час - 0887221260

Проблемни комини - отпушване отзоваване до час - 0887221260

Дами и Господа помислете за вас и вашите родители - почистете комините си сега. Не допускайте комина да пламне. Отпушване на комински тела, печки, котли, и др..... Работим без почивен ден по блокове, къщи, вили, и др.......... Раб...

 
Добавено на: 2022.02.08 Регион: Търговище
Nielseo - ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДДРЪЖКА НА FACEBOOK СТРАНИЦИ СОФИЯ

Nielseo - ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДДРЪЖКА НА FACEBOOK СТРАНИЦИ СОФИЯ

FACEBOOK МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДДРЪЖКА НА FACEBOOK СТРАНИЦИ Открийте възможностите, които Facebook предлага, вече е и с уникалната си платформа за реклама. Целта ни е да увеличим броя на Вашите клиенти и разпозн...

 
1 лв. Добавено на: 2022.02.02 Регион: София